spanning is om te sneijder

Yolanthe lapte regels aan laars tijdens WK voor pikant cadeau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYolanthe lapte regels aan laars tijdens WK voor pikant cadeau
RTL

Hoewel de vlam tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder nu gedoofd is, was dat tien jaar geleden wel anders. Toen waren de twee hét meest besproken stel van het WK. Nu blijkt dat Yolanthe het destijds niet zo nauw nam met de strenge regels die gelden tijdens zo'n voetbalkampioenschap.

“Hij moest even mee naar het toilet"

Kees Jansma, die destijds perschef van het Nederlands Elftal was, vertelt aan Voetbal International dat hij raar opkeek toen hij Yolanthe het spelershotel in Zuid-Afrika zag binnenlopen. “Ik hoef niemand uit te leggen dat het not done is, een spelersvrouw in het spelershotel. Maar ze kwam even Wesley Sneijder, haar man, feliciteren met zijn verjaardag. Dan nog is het not done.”

Yolanthe en Xess Xava delen zoete foto van fietstochtje
Lees ook

Yolanthe en Xess Xava delen zoete foto van fietstochtje

Volgens Kees vertelt Wesley er openhartig over in zijn boek. “Hij moest even mee naar het toilet. Wes heeft dat gedaan, heel kort en daar liet Yolanthe hem een nieuwe tattoo zien, als cadeau.” Bert van Marwijk, destijds de bondscoach, loste het volgens Kees verstandig op. “Hij had van alles kunnen doen, maar liet het gaan. Hij zei alleen: 'Gelukkig ben je over een jaar pas weer jarig.'"

Yolanthe zit samen met Xess Xava al enige tijd in Los Angeles. Aan RTL Boulevard vertelde ze hoe het nu écht met haar gaat. 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-CabauWesley Sneijder