stokje doorgeven

'Er komt een spin-off over dochter James Bond'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Foto'Er komt een spin-off over dochter James Bond'
RTL

Daniel Craig (52) kruipt nog één keer in de huid van 007 voor de film 'No Time To Die'. Hierin zouden de James Bond-fans kennismaken met zijn dochter Mathilde, wiens rol nog groter zal worden door een spin-off.

"De makers vinden het heel spannend dat 007 een dochter heeft"

Het duurt (hopelijk) niet lang meer voor James Bond-fans weer kunnen genieten van 007 in de bioscoop. In No Time To Die zien we Daniel Craig voor het laatst als de Britse spion, maar worden we ook geïntroduceerd aan zijn dochter Mathilde. Actrice en scenarist Phoebe Waller-Bridge, bekend van Fleabag en Killing Eve, is verantwoordelijk voor de nieuwe film. Bovendien zou ze gevraagd zijn om de franchise uit te breiden en voort te borduren op het verhaal rondom Mathilde in een nieuwe speelfilm. 

'James Bond heeft dochtertje in No Time To Die'
Lees ook

'James Bond heeft dochtertje in No Time To Die'

Mathilde zal volgens bronnen in de voetsporen treden van haar vader. In de nieuwe film zal haar opleidingstraject tot spion worden gedocumenteerd. "De makers vinden het heel spannend dat 007 een dochter heeft en willen een spin-off over haar maken", aldus de bron aan The Mirror. "Het is waarschijnlijk dat Bond in conflict is met zichzelf, omdat hij zijn dochter moet opleiden tot huurmoordenaar." Voor het zover is, krijgen de fans No Time To Die te zien vanaf november dit jaar. 

De allerlaatste Bond-film met Daniel Craig belooft een knaller te worden. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Daniel CraigJames BondFilm