stekker eruit

Chris en Angela uit Temptation Island uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandChris en Angela uit Temptation Island uit elkaar
RTL

Het is over en uit tussen Chris en Angela uit 'Temptation Island.' Het stel kondigt op Instagram aan dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Angela geeft tekst en uitleg.

"We hebben geprobeerd om er aan te werken"

'Ik wil jullie via deze weg laten weten dat Chris en ik recent hebben besloten om elk onze eigen weg op te gaan', laat Angela weten via haar Instagram Stories. 'We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie. Onze mening over huwen was daar één van. We hebben geprobeerd om er aan te werken en na Temptation voelde onze relatie zelfs beter dan ervoor', legt ze verder uit. 

Temptation-meiden weigeren om 'dunne' lippen op te spuiten
Lees ook

Temptation-meiden weigeren om 'dunne' lippen op te spuiten

Hoewel de kijkers net klaar zijn met het nieuwe seizoen Temptation Island, is het voor het stel 'al meer dan een halfjaar geleden.' Bovendien zijn 'de onenigheden terug naar boven gekomen en verliep de communicatie naar elkaar toe niet meer goed', aldus Angela. 'We hebben geen ruzie, wensen elkaar nog steeds het allerbeste toe maar we hebben besloten om even afstand van elkaar te nemen om dit beter een plaats te kunnen geven.' Ze hopen dat hun fans hen even de tijd gunt om weer op te krabbelen. 

© Instagram @angelastolemyname

Het stel is niet het enige koppel dat het niet haalde na Temptation Island. In Temptation Gossip vertelt Zach hoe het nu gaat tussen hem en Simone. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Temptation IslandLiefdeInstagram