river in the sky

Duffy brengt voor het eerst muziek uit sinds ontvoering

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDuffy brengt voor het eerst muziek uit sinds ontvoering
RTL

Toen zangeres Duffy (35) onthulde waarom ze zo lang niets van zich had laten horen, kwam de reden daarvoor als een shock voor haar fans. De zangeres was verkracht, gedrogeerd en ontvoerd, waarna ze een paar jaar de tijd nam om te herstellen. Tegelijk met die verklaring kondigde ze aan nieuwe muziek uit te brengen en die belofte komt ze nu na.

"Voor de betere dagen die komen gaan"

Duffy's emotionele verhaal maakte veel los bij haar fans. Bij de onthulling maakte ze ook bekend na jaren weer met muziek bezig te zijn. Op Instagram deelt de zangeres een nieuw nummer, genaamd 'River in the Sky.' Hierin laat ze zich ogenschijnlijk ook uit over haar ervaring. 'Als ik terugkijk in de tijd, zie ik het verdriet in haar ogen', zingt ze. 'Ze wist dat de tranen zouden komen en gaan.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Duffy deelt bizarre details van drogering en verkrachting
Lees ook

Duffy deelt bizarre details van drogering en verkrachting

'Voor de betere dagen die komen gaan', schrijft Duffy bij het filmpje van haar nieuwe nummer. Het nummer komt na een lange periode van radiostilte rondom de 'Warwick Avenue'-zangeres, die in 2010 voor het laatst een single op de markt bracht. Een jaar later kondigde ze, destijds zonder redenen te geven, aan een pauze in te lassen. Dat bleek alles te maken te hebben met haar heftige verhaal.

Lees meer over
MuziekInstagramVerkrachtingOntvoering