twinning

Fajah Lourens en Yolanthe Cabau jarenlang in strijd verwikkeld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Fajah Lourens en Yolanthe Cabau jarenlang in strijd verwikkeld
RTL

Fajah Lourens (38) was begin 2000 dé babe van televisie, met name dankzij haar succes als Yasmin in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Niets stond haar geluk in de weg, behalve haar grote rivaal: Yolanthe Cabau (35). In een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden', vertelt ze waarom ze haar concullega destijds niet kon luchten of zien.

"Toen dacht ik wel even: ik heb een verkeerde beslissing gemaakt"

Op het moment dat Fajah 's Neerlands populairste soap verliet, maakte Yolanthe net furore als actrice in Onderweg naar Morgen. Wat grote gevolgen had voor Fajah. "Toen dacht ik wel even: ik heb een verkeerde beslissing gemaakt", aldus de fitgirl. In de video vertelt Fajah hoe het nu precies tussen hen zit.

Fajah Lourens wilde na ruzie op set per direct GTST verlaten
Lees ook

Fajah Lourens wilde na ruzie op set per direct GTST verlaten

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Tanja Jess en Erik de Vogel te gast om te praten over hun soapvete.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Lees meer over
Fajah LourensYolanthe Sneijder-CabauGTST