wie jarig is trakteert

Koningshuis viert verjaardag prins William met nieuwe foto's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKoningshuis viert verjaardag prins William met nieuwe foto's
RTL

Prins William mag vandaag niet alleen zelf cadeautjes uitpakken op zijn 38ste verjaardag, hij deelt ze ook uit. Ter ere van de feestelijke dag heeft het Britse koningshuis zaterdagavond een nieuwe reeks foto's gedeeld.

De vrolijke kiekjes waar George, Charlotte en Louis samen met hun vader dikke pret hebben, zijn wederom geschoten door moeder Kate. Op de eerste foto zit de hertog van Cambridge glunderend op een schommel, omringd door zijn drie kinderen. De kleine Louis zit op zijn knie, terwijl Charlotte en George in de touwen hangen. Op het volgende kiekje ligt de prins lachend op zijn buik in het gras, met zijn kroost om hem heen.

© ANP
© ANP

De locatie werd niet zomaar uitgekozen, de schommel waar de Britse royals op zitten was namelijk een huwelijkscadeau van prins Charles aan William en Kate. De ene kant van het bankje is dan ook gegraveerd met hun namen en op de andere kant staat hun trouwdatum: 29 april 2011.

De oudste zoon van prins Charles is niet alleen jarig, in Engeland wordt vandaag ook - net als in Nederland - Vaderdag gevierd. Maar volgens roalty-experts moet William het dit jaar zonder zijn pa doen, Charles zou nog altijd in Schotland verblijven. 

William mist niet alleen zijn vader, maar ook zijn moeder. Vorige maand sprak hij in een documentaire nog uitgebreid over grote verdriet. 

Lees meer over
Prins William