broerenruzie

Moeizame relatie William en Harry onder de loep in nieuw boek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMoeizame relatie William en Harry onder de loep in nieuw boek
RTL

Nog eventjes wachten en dan ligt het boek 'Battle of Brothers: William and Harry - The Friendship and the Feuds' van Robert Lacey (76) in de schappen. Hierin wordt de bekoelde band tussen prins William (37) en prins Harry (35) onder de loep genomen, blijkt uit een persbericht.

William en Harry hebben een complexe relatie, blijkt in het boek Battle of Brothers. De lastige periode die ze hebben doorstaan, wordt in geuren en kleuren verteld. Zo zouden de recente ontwikkelingen, zoals het vertrek van Harry naar de Verenigde Staten, ervoor hebben gezorgd dat ze elkaar niet meer zo lekker liggen. Schrijver Robert Lacey is in de band tussen de broers gedoken. Hierbij keek de historicus en royaltykenner naar hun jeugd en opvoeding én de scheiding van hun ouders. 

Koningshuis viert verjaardag prins William met nieuwe foto's
Lees ook

Koningshuis viert verjaardag prins William met nieuwe foto's

Bovendien komen hun echtgenotes Kate Middleton en Meghan Markle aan bod. In het boek zou hij vertellen wat de échte reden is dat Harry samen met zijn vrouw naar Amerika vertrok. Robert zou aan de informatie zijn gekomen via 'goed ingelichte bronnen', meldt de uitgever. Het hele verhaal is 'boeiend maar ook pijnlijk', vertelt Robert over het boek dat aanstaande oktober verschijnt. 

Robert werd ook ingezet als kenner voor de Netflix-serie The Crown. Je ziet alles over het onthullende derde seizoen van de show in de video hieronder. 

Lees meer over
Prins HarryPrins WilliamMeghan MarklePrinses KateBroerFamilieBoeken