liefde maakt blind

Love Is Blind-deelnemer Mark ging met meerdere meisjes tegelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixLove Is Blind-deelnemer Mark ging met meerdere meisjes tegelijk
RTL

Nadat het hart van Mark in 'Love is Blind' gebroken werd door Jessica, was hij niet lang single. Al snel sloeg hij LC aan de haak, die hij leerde kennen tijdens de Netflix-datingshow. Inmiddels is ook die relatie alweer verleden tijd, want Mark blijkt van meerdere walletjes te hebben gesnoept...

"Dit is ongemakkelijk, want ik woon in Atlanta en ben sinds mei met hem aan het daten”

Volgens LC begonnen zij en Mark in mei te daten met elkaar, om er vervolgens al snel achter te komen dat ze niet exclusief waren. Via Reddit moest ze dit weekend lezen dat haar vent óók nog met een ander meisje aan het afspreken was. "Dit is ongemakkelijk, want ik woon in Atlanta en ben sinds mei met hem aan het daten", reageerde ze dan ook op het berichtje. "We zijn inmiddels uit elkaar dus ik ben heel blij dat je dit deelt. Dit bespaart me heel veel energie, omdat ik nu niet met een leugenaar hoef te daten."

Deze Love Is Blind-sterren kenden elkaar al vóór de show
Lees ook

Deze Love Is Blind-sterren kenden elkaar al vóór de show

Aan E! News liet LC nog weten dat ze inderdaad (nog) niet exclusief met elkaar aan het daten waren, maar dat ze er wel over na aan het denken waren vanwege het coronavirus. "Het belangrijkste wat ik van de show en relaties uit het verleden heb geleerd, is dat ik het verdien om als een prioriteit te worden behandeld en niet als een optie", aldus de Netflix-ster.

"Ik vond het leuk om een paar weken met LC door te brengen, maar we hadden geen exclusieve relatie", zei Mark op zijn beurt in de media. "Ik wens haar het allerbeste."

Voor ex-liefje Jessica kwamen de beschuldigingen aan het adres van Mark niet compleet onverwacht.  Op de Instagram van E! News reageerde ze sarcastisch: 'Wow, dit is nieuw voor mij, ik wist het maar van één...'

Lees meer over
Netflix