Sterrenjacht

'Nieuw seizoen Hunted ditmaal met BN’ers'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Nieuw seizoen Hunted ditmaal met BN’ers'
RTL

In het populaire programma 'Hunted' proberen onbekende Nederlanders uit handen te blijven van een groep rechercheurs en inlichtingen-experts. Maar daar lijkt nu verandering in te komen, want er zullen nu ook BN’ers worden opgejaagd, zo schrijft 'De Telegraaf'.

Een Instagram Story van Stella Weening, de vrouw van presentator Dennis Weening, lijkt al veel weg te geven over de kandidaten. Zij deelt een foto van een boeket bloemen en tagged hierbij Dennis Weening, Klaas van Eerden en ook het programma Hunted.

Burgemeester Texel woest op makers Hunted wegens heli's
Lees ook

Burgemeester Texel woest op makers Hunted wegens heli's

© Instagram: @stellacoco

Ook Kim Feenstra zou onlangs op social media hebben gehint op haar deelname aan het programma. Een woordvoerster van de AVROTROS laat aan de krant weten dat ze inderdaad meedoen aan het programma, maar dat er verder nog niks verteld kan worden. 

Het programma zorgde onlangs nog voor wat ophef nadat de burgemeester van Texel woest werd op de makers. Toen vlogen er twee helikopters over het eiland, en de burgemeester noemde het 'ongehoord in coronatijd'.

Series over spionnen, geheime diensten en opspeur- en opjaagwerk zijn maar wat populair. Dat bleek ook uit de reeks I SPY, die in hetzelfde genre valt. Hieronder zie je er alles over.