man overboord

Jordy woest na kus Bachelorette: 'Wilde hele boot omgooien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / De BacheloretteJordy woest na kus Bachelorette: 'Wilde hele boot omgooien'
RTL

Hoewel Jordy in 'De Bachelorette' druk bezig is met een inhaalslag, stonden de zaken er twee weken geleden wel even anders voor. Voor zijn ogen zoende Gaby Blaaser met concurrent Joey. "Ik dacht echt: is dit een grap?" vertelt hij nu in de podcast van Kiki Düren.

"Doe dat dan als je alleen bent. Ik was zeker niet blij"

De komende vier weken interviewt Kiki deelnemers uit De Bachelorette over hun dates met Gaby en hoe de mannen terugkijken op hun deelname aan het programma. Publieksfavoriet Jordy trapt af en natuurlijk wordt de verwarrende date op de boot uitgebreid behandeld.

Boy van De Bachelorette deelt transformatiefoto's
Lees ook

Boy van De Bachelorette deelt transformatiefoto's

Twee afleveringen geleden was te zien hoe Joey en Gaby voor de tweede keer kusjes uitwisselden. De date vond plaats op een boot, dus de zoen bleef niet lang geheim. Jordy zat toevallig boven op het dek en kon de twee goed zien. "Ik dacht, ik gooi die hele boot om", vertelt hij nu. "Doe dat dan als je alleen bent. Ik was zeker niet blij, nee.”

Inmiddels hebben ook Gaby en Jordy hun momentje samen gehad. Of ze ook samen eindigen? Daar mag de 25-jarige jeansmaker nog niets over verklappen. Wel schat hij zijn kansen hoog in: "Ik denk dat het belangrijk is dat je elkaar goed aan moet kunnen vullen. Heel eerlijk zag ik dat bij de anderen niet echt."

Iedere woensdag zie je de nieuwste aflevering van De Bachelorette bij Videoland

Lees meer over
Gaby BlaaserDe Bachelorette