ELLENLANG DOORGAAN

Show Ellen DeGeneres van de buis na kritiek? Dit zeggen de makers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesShow Ellen DeGeneres van de buis na kritiek? Dit zeggen de makers
RTL

Ellen DeGeneres (62) kon een hele tijd niets fout doen bij kijkers wereldwijd, maar die tijden zijn voorbij. De presentatrice ligt al een poos onder vuur omdat ze, wanneer de camera's niet draaien, allesbehalve aardig zou zijn. Dat levert dalende kijkcijfers op - en de vraag of haar show 'Ellen' nog wel doorgaat. Haar producers zeggen nu van wel.

Telepictures, het bedrijf dat Ellen produceert, zegt dat de geruchten niet kloppen. Dat meldt The New York Post. Vanwege het coronavirus zendt Ellen haar show, die bestaat sinds 2003, nu al een tijdje uit vanuit haar huis.

Ellen DeGeneres alwéér onder vuur door opmerkingen
Lees ook

Ellen DeGeneres alwéér onder vuur door opmerkingen

Het balletje begon te rollen toen Nikkie de Jager vertelde hoe het werkelijk was om te gast te zijn in de talkshow. Zij was daar om te praten over haar coming-out als transgender. Het gesprek leek gezellig op camera, maar achter de schermen was het een stuk minder leuk. "Ik werd niet even persoonlijk begroet, zoals dat bij Nederlandse talkshows wel het geval is”, vertelde Nikkie. "Het was best wel afstandelijk en kil allemaal, dat had ik niet verwacht."

Daarna ging de beerput open en begonnen steeds meer sterren en ex-collega's het gedrag van Ellen te bekritiseren. Ook Hans Klok heeft zo zijn meningen over haar. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Ellen DeGeneres