vlaag van verstandsverbijstering

André Hazes maakt pijnlijk foutje op Belgische tv

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes maakt pijnlijk foutje op Belgische tv
RTL

Het ging eventjes mis bij André Hazes (26) op de Belgische televisie. De zanger was te gast bij de talkshow 'Vive la Vie', maar kwam door z'n kennisgebrek op een zeker gebied in een lastig parket terecht.

"Ik ken hem niet"

Het tv-optreden van André verliep net even anders dan verwacht. De zanger kreeg het bij Vive la Vie heet onder de voeten toen hij niet wist wie een Vlaamse legende was. Wielerfenomeen Eddy Merckx kwam ter sprake, maar hij had geen idee over wie het ging. "Ik ken hem niet", vertelde de zanger in de talkshow. "Sorry, dan zit ik in het verkeerde programma zeker?" vroeg hij vervolgens. 

Oudere kinderen André Hazes weigeren contact met Hazes-clan
Lees ook

Oudere kinderen André Hazes weigeren contact met Hazes-clan

Het grappige moment kwam als een verrassing voor presentator Karl Nieuwskerke en tafelgast Gunther Neefs, die een goede band heeft met de wielrenner. Eddy's zoon Axel, die zelf ook de wielersport beoefent, heeft het fragment gezien. Hij kan er wel om lachen, maar maakt ook een opmerking richting de zanger. 'Denk niet dat mijn vader weet wie André Hazes jr. is. Dus. Gelijkspel?' geint hij op Twitter. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het wordt André al snel vergeven dat hij niet weet wie Eddy is. Dat is heel anders dan bij zijn relatie met zijn oudere halfbroer en -zus. Die weigeren namelijk contact te hebben met de Hazes-clan. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
André HazesEddy MerckxWielrennenTv-programmaTelevisie