berichtje

Het nieuwe seizoen van Love Island start op déze datum

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Arnout BrackeHet nieuwe seizoen van Love Island start op déze datum
RTL

Dat 'Love Island' deze zomer terugkeert op de buis konden we vorige maand al bekendmaken. Nu is er ook een datum bekend. Het vliegtuig richting Gran Canaria gaat boarden op...

...31 augustus! Vanaf dan kunnen we weer dagelijks genieten van een groep nieuwe Islanders die het liefdesexperiment aangaan. Viktor Verhulst, die tijdens het eerste seizoen zijn debuut maakte als presentator, is in ieder geval ook weer van de partij. Net zoals Holly Mae Brood. 

Love Island-babe in de race voor de titel Miss Nederland
Lees ook

Love Island-babe in de race voor de titel Miss Nederland

Momenteel is de producent, ITV Studios Netherlands, samen met zenders RTL en VIJF in overleg met de maatregelen die getroffen zullen worden tijdens de opnames. Zo zullen kandidaten die zich opgeven meerdere keren worden getest of zij het coronavirus hebben. Als alle deelnemers coronavrij de villa intrekken, zullen ze gezien worden als één huishouden en hoeven ze dus geen afstand te bewaren.

Heb jij zin om volledig coronaproof de zoektocht naar de ware liefde aan te gaan? Aanmelden kan nog altijd hier.

In Love Island is soms niets wat het lijkt. Koppels worden naar huis gestuurd, sommige Islanders komen weer terug en dan is er ook nog de nodige hoeveelheid drama. Dit zijn de vijf beste momenten uit Love Island.