daddy's little girl

Martijn Krabbé trakteert fans op zoete foto met dochter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMartijn Krabbé trakteert fans op zoete foto met dochter
RTL

Het is een feestje bij Martijn Krabbé (52) thuis. De presentator laat op Instagram zien dat hij wat te vieren had met zijn dochter Jasmijn en zijn volgers zijn behoorlijk onder de indruk van de jongedame.

"Prachtige foto van vader en dochter"

'Ik weet niet zo goed waar ik jullie mee moet feliciteren', vertelt Martijn bij de foto. 'Daarom: happy Independence Day.' Op 4 juli viert de Verenigde Staten hun onafhankelijkheidsdag, wat ook de dag is dat de presentator de foto deelde. Maar alle aandacht gaat vooral uit naar het vader-dochterduo. 'Prachtige foto van vader en dochter', vindt één volger. 'Geweldig!', 'Té lief' en 'Heel ontroerend' klinkt het verder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Martijn Krabbé zoekt weer pareltjes voor Kopen zonder Kijken
Lees ook

Martijn Krabbé zoekt weer pareltjes voor Kopen zonder Kijken

Martijns lieve foto is niet het enige wat opvalt bij zijn volgers. Volgens velen lijkt Jasmijn namelijk op een Bekende Nederlander. 'Wow, dacht dat het Maan was', vertelt er eentje. 'Dacht ik ook, kleine Maan', aldus een ander. 'Grappig, ik dacht ook al: ze lijkt op Maan', zegt een derde. Jasmijn wordt ook vergeleken met haar moeder Amanda.  

Inmiddels is Martijn weer begonnen met de opnames van zijn programma Kopen Zonder Kijken. Blik in de video hieronder terug op het vorige seizoen. 

Lees meer over
Martijn KrabbéLiefdeVaderInstagramFamilie