op tijd afgeblaasen

Jethro: 'Bachelorette-mannen bijna met elkaar op de vuist'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTLJethro: 'Bachelorette-mannen bijna met elkaar op de vuist'
RTL

Het lijkt een en al gezelligheid tussen de heren in 'De Bachelorette'; je zou haast denken dat ze naar Zuid-Afrika zijn gevlogen om vrienden te worden in plaats van het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Maar zo lijkt het maar, want wat we níet zagen op tv, was dat de mannen bijna met elkaar op de vuist zijn gegaan in de villa.

"Toen dachten we: oké, er gaat nu een bom barsten"

Bachelorette-deelnemer Jethro vertelt in een interview met Kiki Düren over de avond dat het bijna mis ging tussen de mannen. "We hebben een avond gehad, toen zat het echt op klappen. Toen dachten we: oké, er gaat nu een bom barsten." Volgens Jethro kwam dat door al het macho-gedrag dat er werd vertoond. "Terwijl iedereen down to earth was."

Boy van De Bachelorette: 'Blij dat ik geen roos heb gekregen!'
Lees ook

Boy van De Bachelorette: 'Blij dat ik geen roos heb gekregen!'

Gelukkig werd een echte ruzie in de kiem gesmoord. "Vier jongens hebben het initiatief genomen om de oorzaken uit elkaar te halen en aan het einde van de avond hebben bijna alle jongens gehuild. Omdat iedereen zich kwetsbaar opstelde." Hij laat in het midden om welke jongens het gaat.

Volgens de dj was het een erg emotioneel moment, omdat iedereen zich naar elkaar openstelde. "Het was een erg emotionele avond voor alle jongens. Daarna was het een soort van one big happy family." Daardoor lijkt het voor de kijkers alsof de jongens het allemaal zo goed met elkaar kunnen vinden. "Dat heeft met die avond te maken."

Wel was er één deelnemer die de chemie nog wel eens wist te verstoren. "Niet de ruziemaker, maar de jongen die iedereen uit balans bracht door bepaalde dingen te zeggen, was Kasper. Het was geen stoker, maar Kasper kon toch wel opmerkingen maken dat iedereen dacht: that's Kasper..."

© Jean-Pierre Fourie/RTL

De bom barstte dan misschien nét niet tussen de mannen, maar die explosie vond alsnog plaats op een ander moment.

De Bachelorette zie je elke woensdag bij Videoland.

Lees meer over
De BacheloretteVideoland serie