EYE-CONIC

Naakte Naomi Campbell (50) weet alle ogen op zich te richten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Pat McGrath LabsNaakte Naomi Campbell (50) weet alle ogen op zich te richten
RTL

Naomi Campbell mag dan inmiddels Sara zijn, dat weerhoudt het topmodel er niet van om met enkel een zwarte hoed op en een paar handschoenen aan verleidelijk voor de camera te 'shinen'.

"Ik heb de eenvoudigste smaak en ben altijd tevreden met het beste"

Naomi is het nieuwe gezicht achter het make-up merk van visagiste Pat McGrath. In een reclamespotje voor de nieuwste mascara van het merk is het supermodel (op de hoed, handschoenen en dikke laag make-up na) poedeltje naakt.

"Ik heb de eenvoudigste smaak. Ik ben altijd tevreden met het beste", klinkt de stem van de 50-jarige die de populaire quote van Oscar Wilde voorleest. Terwijl ze door haar vingers tuurt, laat het model een glimp van haar doordringende ogen zien, voordat ze haar prachtige make-uplook onthult.

Naomi Campbell dacht dat ze de 50 niet zou halen
Lees ook

Naomi Campbell dacht dat ze de 50 niet zou halen

Het is niet de eerste keer dat het Britse icoon uit de kleren gaat. Dat het fotomodel trots is op haar lichaam liet ze vorig jaar ook al zien toen ze enkel in haar ondergoed poseerde voor een campagne van Calvin Klein. En waarom niet met zo'n lichaam!

Vorige maand nog vertelde Naomi volgens The Sun dat ze een streng dieet volgt en maar één maaltijd per dag eet, tijdens de lunch. Op zondagen verwent ze zichzelf met desserts, cake en pudding. Allemaal glutenvrij natuurlijk.

Lees meer over
Naomi Campbell