kleine jongen

Jim Bakkum blikt terug op begin carrière: 'Wat voelde ik me tof'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum blikt terug op begin carrière: 'Wat voelde ik me tof'
RTL

Er zijn maar weinig mensen die foto's terugzien uit hun jeugd en denken: 'Goeie kledingkeuze gemaakt'. Jim Bakkum (32) staat al dik 16 jaar in de schijnwerpers en kan enkel lachen om zijn vroegere outfits.

"Wat heb ik van je gedroomd in die tijd!"

Jims bijzondere outfits blijven hem achtervolgen. De zanger blikt op Instagram terug op het begin van zijn carrière met een throwback-foto van zijn allereerste muziekprijs. '16 jaar en ik won mijn eerste TMF Award als Beste Nieuwkomer', zet hij bij de kiekjes uit de oude doos. 'Wat een herinneringen.' Ook plaatst hij een foto met Idols-deelneemster Dewi. Jim gruwelt van zijn kledingkeuze. 'Wat voelde ik me tof in mijn witte tanktop', lacht hij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jim Bakkum sluit zich aan bij Yolanthe in nieuwe film
Lees ook

Jim Bakkum sluit zich aan bij Yolanthe in nieuwe film

In de zeroes was Jims kledingcombinatie nog enorm hip, maar de tand des tijds heeft die niet doorstaan. Menig lachpoppetje wordt afgewisseld met opmerkingen a;s 'Waarom heb je een doorlopende wenkbrauw?' en 'Wat heb ik van je gedroomd in die tijd!' Jims moeder Marja heeft vooral 'mooie herinneringen' aan die tijd, stelt ze onder de post. 

Jim schittert tegenwoordig regelmatig op het witte doek. Binnenkort is de hunk weer te bewonderen in de film Casanova's, waarin hij speelt met Lieke van Lexmond. In de video hieronder vertelt de actrice te balen van het feit dat ze haar medespeler door het coronavirus niet mag zoenen. 

Lees meer over
Jim BakkumMuziekInstagramSociale Media