recht op doel af

Estavana Polman over toekomst met Rafael van der Vaart

Door RTL Boulevard/Power Beauties··Aangepast:
© ANPEstavana Polman over toekomst met Rafael van der Vaart
RTL

Estavana Polman (27) en Rafael van der Vaart (37) zijn al meer dan vier jaar een prachtig setje samen en zijn niet alleen smoorverliefd op elkaar, maar ook op dochtertje Jesslynn (3). Hoewel de voormalig voetballer veel in Nederland is voor werk, is het gezin niet van plan te gaan verhuizen. Dat vertelt Estavana in 'Power Beauties'.

"Raf kan ik iets langer missen, maar dat moet ook niet te lang duren"

"Rafael en ik hebben geen concrete verhuisplannen om terug naar Nederland te komen", vertelt ze als haar de vraag wordt gesteld. Estavana staat voorlopig nog onder contract bij haar club in Denemarken en gaat voorlopig nergens heen. Met oog op de toekomst hebben ze wel een appartement gekocht in Arnhem afgelopen jaar. Al is Estavana het liefst met haar hele gezin in Denemarken. Hierover zegt ze: "Als ik mijn kleine meisje niet zie, vind ik het lastig om langere tijd van huis te zijn. Zij moet er sowieso zijn. Raf kan ik iets langer missen, maar dat moet ook niet te lang duren."

Volgers Estavana Polman smelten bij zoete foto van dochtertje
Lees ook

Volgers Estavana Polman smelten bij zoete foto van dochtertje

Toen de twee elkaar leerden kennen speelde Raf al niet meer voor Oranje. De handbalster voelt zich dan ook niet echt een voetbalvrouw. "Ik wil wel eens een keertje meegaan hoor, als hij dat heel lief vraagt. Dan vind ik het ook supergezellig en hartstikke leuk om te kijken", vertelt ze in het blad. "In het begin keek ik alles van hem op televisie, maar nu val ik ook weleens in slaap.”

Ze hoopt dat hun dochtertje wél geïnteresseerd is in de balsport. "Ze is nu nog veel te jong, maar ik zou het leuk vinden als ze iets met een bal gaat doen", aldus Estavana. "Ik heb nu nog geen idee of ze meer van handbal of voetbal is. Maar als ze iets totaal anders kiest, vind ik het ook prima. Als ze maar gelukkig is."

Power Beauties is gemaakt door L'Oréal en exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Het magazine ligt vanaf 20 juli t/m 02 augustus in de winkels.

Lees meer over
Estavana Polman