hasta la vista

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw en Charlie van elkaar gescheiden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Linelle DeunkAnnemiek uit Boer zoekt Vrouw en Charlie van elkaar gescheiden
RTL

De zoektocht naar de liefde in 'Boer zoekt Vrouw' was voor deelneemster Annemiek (26) niet bepaald vruchtbaar. Toch heeft de kieskeurige boerin ná het programma alsnog iemand gevonden bij wie haar hart overslaat. Maar verliefd zijn is zwaar werk.

"Mijn vriendje zit in Spanje en ik heb de halve nacht met Charlie liggen bellen"

Hoewel Annemiek en haar Charlie stapelverliefd zijn en het zelfs al over samenwonen hebben gehad, moet de Drentenaar het even zonder haar nieuwe kalverliefde doen. Vriendje Charlie zit namelijk in Spanje, maar Annemiek is gewoon in Nederland bij haar koeien. Gelukkig bestaat er nog zoiets als FaceTime.

"Voor ik straks allemaal berichtjes krijg: wat zie je er moe uit Annemiek. Ja, dat klopt", geeft ze een update in een video op Instagram. "Mijn vriendje zit in Spanje en ik heb de halve nacht met Charlie liggen bellen. Ja ja, zwaar werk verliefd zijn."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

BzV-deelneemster Annemiek heeft nóg een nieuwe liefde
Lees ook

BzV-deelneemster Annemiek heeft nóg een nieuwe liefde

De tortelduifjes hebben elkaar ontmoet via Instagram, hoe romantisch. "Ik zag zijn foto en dacht: wow, wie ben jij dan?" zei de verliefde Annemiek eerder in gesprek met Yvon Jaspers. "Sindsdien zijn we in gesprek geraakt en niet meer gestopt."

Dat het dikke mik is tussen de twee maakte ze duidelijk in deze video:

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw