stadsmeisje

Milou uit BzV neemt afscheid van boerderij Bastiaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miloumartinaMilou uit BzV neemt afscheid van boerderij Bastiaan
RTL

Vakantie in eigen land zit er eventjes niet in voor Milou uit 'Boer zoekt Vrouw'. Ze heeft haar vriend boer Bastiaan (36) alleen achtergelaten in Zeeland en is weer vertrokken naar Frankfurt, vertelt ze op Instagram.

"Wat is het toch heerlijk om weer eens wat fatsoenlijks aan te trekken"

De Zeeuwse boer spendeert weer tijd alleen nu zijn liefje het platteland heeft ingeruild voor de grote stad. Milou is namelijk weer teruggegaan naar Frankfurt. Tijdens Boer zoekt Vrouw werd al duidelijk dat ze daar het grootste deel van haar tijd doorbracht, omdat ze daar werkt. Maar gedurende de lockdown kon ze lekker vertoeven op de boerderij van haar wederhelft Bastiaan. 

Milou uit BzV ziet haar voormalige concurrenten weer
Lees ook

Milou uit BzV ziet haar voormalige concurrenten weer

'Hoe lekker ik mijn joggingbroek c.q. boerderij-outfit ook vind zitten, wat is het toch heerlijk om weer eens wat fatsoenlijks aan te trekken en mezelf op te dirken', geint Milou op Instagram. Het 'stadsmeisje' is weer in de Duitse stad en daar kan ze zich weer opdoffen zoals ze gewend is. Wat ze in Frankfurt doet is onduidelijk, maar dat haar hart is achtergebleven in Zeeland is zekere zaak. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Milou en Bastiaan zijn helemaal in de wolken door hun relatie. In de video hieronder vertellen ze over hun toekomstplannen samen. 

Lees meer over
Boer zoekt VrouwLiefdeRelatieInstagram