GEBROKEN GEVOEL

Mascha Feoktistova weet niet of dochter ooit nog arm kan bewegen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMascha Feoktistova weet niet of dochter ooit nog arm kan bewegen
RTL

Mascha Feoktistiva, beter bekend als YouTuber Beautygloss, had alles behalve een droombevalling. Haar dochtertje Mila is geboren met een schouderdystocie en dat leidde ertoe dat haar rechterarmpje brak. Nu geeft Mascha een update over de gesteldheid van haar kleine wondertje.

"Aankleden is echt een hel"

Momenteel gaat het naar omstandigheden goed met het armpje van Mila, schrijft Mascha bij een foto van haar dochter op Instagram. Op die foto is het linkermouwtje van de arm van Mila vastgepind met een veiligheidsspeld aan haar jurk. 'Aankleden is echt een hel, want je kan die arm niet bewegen zonder dat het pijn doet', laat Mascha weten.

Veel van Mascha's volgers vragen of Mila een zenuwbeschadiging heeft, waardoor ze haar armpje deels niet meer zou kunnen gebruiken. 'Dat is nog onduidelijk', schrijft Mascha. 'Ze hebben bij de geboorte wat testjes gedaan en de conclusie is dat het nog niet zeker is.'

Dochtertje van Mascha Feoktistova kreeg minutenlang geen adem
Lees ook

Dochtertje van Mascha Feoktistova kreeg minutenlang geen adem

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Over drie weken heeft Mascha weer een afspraak in het ziekenhuis. Dan zal alles gecheckt worden. 'We hebben wel goede hoop, want ze knijpt wel met haar handje en we proberen hem steeds te stimuleren.' En ondanks de moeilijke start, geniet Mascha ontzettend van de kleine Mila. 'Het is een heerlijk rustig meisje met een heel grappig karakter dus ondanks de arm komt ze tevreden over.'

Toen Mascha bekendmaakte zwanger te zijn, kreeg ze een stortvloed aan positieve reacties. Ze was er helemaal door overweldigd. In de video hieronder vertelt ze er meer over.

Lees meer over
Mascha Feoktistova