tell me you love me

Demi Lovato ten huwelijk gevraagd en deelt foto's verloving

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDemi Lovato ten huwelijk gevraagd en deelt foto's verloving
RTL

Na een turbulente periode waarin ze afgleed naar drank en drugs, lacht het leven Demi Lovato (27) weer toe. De voormalig Disney-ster stapt binnenkort zelfs in het huwelijksbootje, zo maakte ze bekend op Instagram door haar knoeperd van een ring te laten zien.

"Ik sta op het punt om iemand anders partner te worden"

Op de foto's, gemaakt op het stand, is een dolgelukkige en verliefde Demi te zien. 'Toen ik een klein meisje was noemde mijn biologische vader me altijd zijn 'kleine partner' - iets dat misschien vreemd zou klinken zonder zijn zuidelijke cowboyachtige accent, maar voor mij was het volkomen logisch', schrijft Demi bij de post. 'En vandaag is dat woord weer volkomen logisch want ik sta op het punt om iemand anders partner te worden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Disney hield Demi Lovato tegen om eigen verhaal te vertellen
Lees ook

Disney hield Demi Lovato tegen om eigen verhaal te vertellen

'Ik wist dat ik van je hield op het moment dat ik je ontmoette', gaat het bericht verder. 'Het was iets wat ik niet kan beschrijven aan iemand die het niet uit de eerste hand heeft meegemaakt, maar gelukkig deed jij dat ook... Ik heb me nog nooit zo onvoorwaardelijk geliefd gevoeld door iemand in mijn leven.' Volgens Demi zorgt haar aanstaande ervoor dat ze de beste versie van zichzelf is. 

Demi en haar verloofde Max Ehrich (28) maakten eind maart 'per ongeluk' bekend een setje te zijn. De Young and the Restless-acteur speelde live op Instagram piano voor zijn volgers toen Demi pardoes achter hem kwam staan. Demi en Max zouden elkaar enkele weken daarvoor hebben leren kennen. Lang was ze toen nog niet single, tot half december was ze samen met model Austin Wilson.

Lees meer over
Demi Lovato