Say cheese

Jim Bakkum openhartig over bijzondere band met dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jim Bakkum openhartig over bijzondere band met dochtertje
RTL

Jim Bakkum (32) kan de ene na de andere Nederlandse film op zijn cv bijschrijven, waar hij ook nog eens vaak de hoofdrol in speelt. Ook nu is hij weer druk bezig met de opnames van de romantische komedie 'Just Say Yes'. Maar buiten zijn volle agenda om, maakt hij áltijd tijd voor zijn gezin.

"Soms als ik mijn kinderen niet veel zie en ze mis, neem ik ze af en toe mee"

Jim Bakkum blikt terug op begin carrière: 'Wat voelde ik me tof'
Lees ook

Jim Bakkum blikt terug op begin carrière: 'Wat voelde ik me tof'

Dat hij dol is op zijn kinderen, laat de acteur dagelijks blijken in zijn Instagram Stories. Het is voor hem dan ook vanzelfsprekend om tijd te maken voor zijn kroost. Zo ook tijdens zijn fotoshoot vandaag. 'Soms als ik mijn kinderen niet veel zie en ze mis, neem ik ze af en toe mee. Vooral fotoshoots zijn favoriet bij Posy. Zij vindt het zo mooi', vertelt de zanger.

'En eergisteren was extra bijzonder, want ze was mee naar de studio van William Rutten, waar ik al sinds mijn 15e kom. Nu liep mijn kleine meid er, maar ook de kleine jongen van William rende er rond', gaat Jim verder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Tijden zijn veranderd! Lieve Xelly Cabau van Kasbergen zette Posy in de make-up stoel en ze sprong ook spontaan voor de lens... Het is zo bijzonder om te zien dat zoiets dus blijkbaar in de genen zit. Zó gek op mijn lieve meisje', gaat hij trots verder.

Ondanks de opnames van de film Just Say Yes, gaat hij nog wel even op vakantie met zijn gezin. En daar zal Bettina maar wat blij mee zijn, met wie hij vorige maand nog hun negenjarige huwelijksjubileum vierde. 'Nu is het eindelijk tijd voor vakantie. Al is het een weekje. Even met zijn vijven', zegt hij dan ook opgelucht.

Van Chantal Janzen en Lieke van Lexmond krijgt hij meerdere hartjes onder zijn verhaal. 'Heerlijk kind!!!' schrijft William Rutte. En ook Chantal Bles is dol op het kiekje: 'Dit is zo lief.' Dat weekje vakantie is hem gegund!

Op de Film Just Say Yes moeten we nog even wachten, want deze draait pas op 28 januari 2021 in de bioscoop. Jim speelt Chris, de nieuwe collega van Lotte die haar te hulp schiet als ze wordt gedumpt. Kim-Lian speelt een van haar beste vriendinnen. En Edwin Jonker is te zien als de baas van de tv-zender waar Lotte voor werkt. 

In de video hieronder wordt er door Jim en Bettina teruggeblikt op de vorige vakantie die niet helemaal vlekkeloos verliep...

Lees meer over
Jim BakkumInstagramFamilieVakantie