foutje

Chantal Janzen maakt hilarische blunder op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen maakt hilarische blunder op Instagram
RTL

Fouten maken is menselijk en dat Chantal Janzen (41) ook maar een mens is, werd deze week duidelijk op Instagram. De presentatrice dacht een snoezige foto van zoontje Bobby op Instagram te delen, maar had even niet in de gaten dat er nóg iemand op het kiekje stond...

"Ik sta er mooi bij in mijn ondergoed"

Chantal en haar gezin genieten momenteel van een welverdiende vakantie in Frankrijk en hoewel het daar zo'n 28 graden is, wil haar jongste koste wat het kost zijn Spider-Man kostuum aan met daarbij dikke handschoenen en om het geheel af te maken óók nog een helm. Hoewel de The Voice-presentatrice het beste met hem voorheeft, weigert haar mannetje te luisteren. 'Peuter wil is wet', grapt Chantal bij het hartverwarmende tafereel. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zoontje Chantal Janzen doet zijn moeder feilloos na
Lees ook

Zoontje Chantal Janzen doet zijn moeder feilloos na

In al haar enthousiasme is Chanti stiefzoon Zion even vergeten die op de achtergrond in zijn onderbroek de afwas voor zijn rekening neemt. 'Ik sta er mooi bij in mijn ondergoed. Superbedank', reageert hij dan ook geïrriteerd onder de post. Al is daar volgens veel volgers van de presentatrice niets mis mee. Zo schrijft iemand: 'Je kan het hebben hoor' en geeft een ander als tip de volgende keer de rollen om te draaien.

James, de zoon van Chantal, werd onlangs nog in het ziekenhuis opgenomen met een blindedarmontsteking. Gelukkig is dat goedgekomen en kunnen ze nu met het hele gezin genieten. Chantal vertelde aan RTL Boulevard dat James het liefst naar Lego Masters kijkt op televisie, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Chantal Janzen