geld moet rollen

Kylie Jenner springt uit de ban en geeft dochter paard van 2 ton

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kyliejennerKylie Jenner springt uit de ban en geeft dochter paard van 2 ton
RTL

Kylie Jenner (22) heeft dochtertje Stormi voor haar tweede verjaardag wel een héél bijzonder cadeau gegeven: haar eigen paard. Natuurlijk is alleen het beste van het beste goed genoeg voor de realityster en daarom komt het edele dier helemaal uit... Nederland.

"Haar ouders hebben ervoor gezorgd dat hun dochter de kostbaarste pony heeft die er bestaat"

Wie zijn zoon of dochter binnenkort net zo'n paard cadeau wil doen als Kylie, moet wel even diep in de buidel tasten. Het dier heeft de Jenner-telg namelijk zo'n 200.000 euro gekost, en daar zitten de vervoerskosten van 10.000 euro nog niet eens bij.

Frozen, zoals het beestje heet, is afkomstig van Stal Wilten, waar eerder Big Bang-actrice Kaley Cuoco ook al eens haar portemonnee trok. Er komen regelmatig sterren over de vloer, zo is onder andere Danny Froger er vaak te vinden. De stal in kwestie is namelijk van zijn zwager.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kylie Jenner wil dat kleine Stormi voor altijd klein blijft
Lees ook

Kylie Jenner wil dat kleine Stormi voor altijd klein blijft

Aan RTL Boulevard laat de zanger weten dat de pony inderdaad van hen afkomstig is, maar dat ze het dier niet rechtstreeks aan Kylie hebben verkocht.

'We hebben nieuws dat hij nu in LA is en een heerlijk leven leidt bij een lief, klein meisje. Haar ouders hebben ervoor gezorgd dat hun dochter de kostbaarste pony heeft die er bestaat', schrijft de stal op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De bekende familie heeft op het moment hun handen vol aan Kanye West. Ze vrezen dat hij weer in een manische periode zit nadat de rapper afgelopen week een aantal bizarre uitspraken deed.

Lees meer over
Kylie Jenner