unconditional love

Kanye West na Twitter-aanval herenigd met Kim Kardashian

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye West na Twitter-aanval herenigd met Kim Kardashian
RTL

Kim Kardashian is naar Wyoming gevlogen om bij haar man Kanye West te zijn. De rapper bood dit weekend zijn verontschuldigingen aan nadat hij in de week ervoor allerlei privézaken van het stel had gedeeld op social media.

"Zoals velen van jullie weten, lijdt Kanye aan een bipolaire stoornis"

TMZ deelt maandag een aantal foto's waarop Kim en Kanye samen in een auto zitten en een fastfoodrestaurant bezoeken. De muzikant en de realityster hebben zich niet publiekelijk uitgelaten over hun ontmoeting.

Kim Kardashian voor het eerst open over Kanye's stoornis
Lees ook

Kim Kardashian voor het eerst open over Kanye's stoornis

Kim vroeg afgelopen week op Instagram begrip voor de moeilijke positie van de familie van mensen met mentale aandoeningen. "Zoals velen van jullie weten, lijdt Kanye aan een bipolaire stoornis. Iedereen die daarmee kampt of iemand in zijn omgeving heeft die dat doet, weet hoe ontzettend gecompliceerd en pijnlijk dat is." Ze schreef dat ze snapte dat haar man een publiek figuur is en zijn uitlatingen sterke reacties oproepen, maar 'mensen die close met Kanye zijn en weten hoe hij diep in zijn hart is, begrijpen dat zijn woorden soms niet overeenkomen met wie hij is'.

Ze sprak ook over de frustratie van familieleden over het feit dat ze maar weinig kunnen doen als het niet goed gaat met de persoon met de bipolaire stoornis. "Mensen die psychische problemen begrijpen, weten dat de familie machteloos staat tenzij de persoon een minderjarige is. Mensen die er niets van weten en hier ver vanaf staan, kunnen hard oordelen en begrijpen niet dat de persoon zelf de eerste stappen naar hulpverlening moet zetten, hoe hard familie en vrienden het ook proberen."

Lees meer over
Kim KardashianKanye WestLiefdeRelatiePsychische aandoening