wat 'n ander ook zegt

Roxeanne, Fender en André praten elkaar bij via FaceTime

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne, Fender en André praten elkaar bij via FaceTime
RTL

De band tussen Roxeanne (27) en André Hazes (26) mag dan niet meer zo sterk zijn als 'ie ooit was; hun zoontjes zijn dikke maatjes. Dat is te zien op een snoezig filmpje dat 'de dochter van Dré' deelt op haar Instagram.

"Even de week doornemen met zijn grote neef"

Op het korte filmpje is te zien hoe Fender helemaal verlegen wordt als hij André Junior aan de telefoon heeft. 'Even de week doornemen met zijn grote neef', schrijft de zangeres erbij. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is tagt ze bij de post ook nog eens haar broertje André en schoonzus Monique.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes en Monique onder vuur: 'Niet corona-proof'
Lees ook

André Hazes en Monique onder vuur: 'Niet corona-proof'

En dat is opvallend, want voor jaren konden André en Monique niet door één deur. Maar inmiddels lijkt het weer koek en ei tussen de twee. Zo volgen ze elkaar weer op social media. "Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen", verklaarde André vorige week aan RTL Boulevard.

De broer en zus hebben zelfs telefonisch contact gehad. "Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer", legt André uit. "Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen." De zanger is ervan overtuigd dat ze binnenkort in één ruimte zullen zijn. "Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan." 

Lees meer over
Roxeanne Hazes