rode oortjes

Barry Atsma over favoriete scène: 'Die mannenseks is opwindend'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBarry Atsma over favoriete scène: 'Die mannenseks is opwindend'
RTL

Tussen de draaidagen van zijn Duitse serie door wist Barry Atsma (47) tijd vrij te maken voor een gesprek over wie en wat hij geweldig vindt in de filmwereld. Daarbij is hij bijzonder openhartig: in gesprek met 'Veronica Magazine' vertelt de succesvolle acteur zonder gêne over zijn favoriete seksscène.

"In die seksscène zit dat enorme verlangen naar elkaar"

Na een paar onschuldige vragen over zijn favoriete film (Fight Club) en actrice (Meryl Streep en zijn vriendin Noortje Herlaar, natuurlijk) is het magazine ook benieuwd naar zijn favoriete seksscène. Het is een opvallende, want hoewel Barry 'van de vrouwen is', kiest hij voor de scène van Heath Ledger en Jake Gyllenhaal in Brokeback Mountain.

"Ze hebben heel harde mannenseks, maar die is toch heel opwindend, op een bepaalde manier." Hij noemt het zeldzaam goed gedaan. "Vooral de hunkering van die twee mannen naar elkaar, van die twee cowboys die in hun conservatieve wereld absoluut niet kunnen laten merken dat ze op elkaar vallen. In die seksscène zit dat enorme verlangen naar elkaar, de wilde lust die ze voelen."

Barry Atsma met mes gestoken op filmset
Lees ook

Barry Atsma met mes gestoken op filmset

In gesprek met RTL Boulevard biechtte Barry onlangs nog op dat hij momenteel moeite heeft om er te zijn voor zijn vriendin. Dat vertelt hij in onderstaande video.

Lees meer over
Barry Atsma