STILL BELIEBING

Justin Bieber zorgde ervoor dat Kanye en Kim weer praten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Bieber zorgde ervoor dat Kanye en Kim weer praten
RTL

Het huwelijk van Kanye West (43) en Kim Kardashian (39) staat de afgelopen tijd onder druk. Kanye deed allerlei schokkende uitspraken over zijn vrouw. Kim en haar familie vreesden daardoor dat Kanye in een manische periode zit, aangezien hij bipolair is. Uiteindelijk negeerde Kanye Kim dagenlang, maar zijn goede vriend Justin Bieber (26) zorgde ervoor dat de twee weer met elkaar in gesprek gingen.

"Kanye wilde Kim niet onder ogen komen"

Justin ging langs bij Kanye in diens woning in Wyoming. Na Kanyes eerste campagnebijeenkomst - hij wil namelijk president van de Verenigde Staten worden - maakten fans zich zorgen om zijn mentale gezondheid. Hij deed tijdens dat evenement namelijk bizarre uitspraken; zo zei hij onder meer dat hij wilde dat Kim abortus pleegde toen ze zwanger was van hun eerste kindje. Daarna beschuldigde Kanye Kim er via Twitter van hem op te willen sluiten.

Hereniging Kim Kardashian en Kanye gepaard met veel tranen
Lees ook

Hereniging Kim Kardashian en Kanye gepaard met veel tranen

Nadat Justin met Kanye heeft gepraat, besloot hij Kim weer toe te laten in zijn leven. Sindsdien zijn de twee weer samen in hun woning. Bronnen vertellen aan People dat Justin tegen Kanye heeft gezegd dat hij met Kim moest praten. "Kanye wilde Kim niet onder ogen komen", aldus een bron.

Uiteindelijk bood Kanye publiekelijk, via Twitter, zijn excuses aan aan zijn vrouw. 'Ik wil sorry zeggen tegen Kim omdat ik privé-zaken publiekelijk heb besproken. Vergeef me, alsjeblieft', schreef hij.

Alles over de bipolaire stoornis van Kanye West, die recent opnieuw tot uiting kwam, zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Kanye WestKim KardashianJustin Bieber