VAART ERACHTER

Rafael steekt geblesseerde Estavana een hart onder de riem

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRafael steekt geblesseerde Estavana een hart onder de riem
RTL

Niets is erger voor een topsporter dan een ernstige blessure. Het overkomt Estavana Polman (27): ze is geblesseerd aan haar rechterknie. Ondanks deze enorme tegenslag kan Estavana rekenen op de support van haar grote liefde Rafael van der Vaart (37).

"Ik weet zeker dat je veel sterker terugkomt"

Estavana is een belangrijke speelster van het nationaal dameselftal en om die reden is de blessure des te zuurder. Op Instagram steekt Rafael haar een hart onder de riem. 'Je hebt ontzettend uitgekeken naar het nieuwe seizoen en moet nu een enorme tegenslag verwerken vanwege je ernstige knieblessure. Ik heb zo met je te doen, maar ik weet zeker dat je veel sterker terugkomt!' Ook Estavana's volgers wensen haar een spoedig herstel.

Estavana Polman over toekomst met Rafael van der Vaart
Lees ook

Estavana Polman over toekomst met Rafael van der Vaart

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De rechter kruisband van Estavana is gescheurd, bleek uit een MRI-scan. Dinsdag hoort de handbalster meer over een eventuele operatie. In het ergste geval betekent deze blessure voor Estavana dat ze het Europees Kampioenschap in december moet missen. Zelf zegt Estavana het volgende over de blessure: "Ik voelde meteen dat het ernstig is. Ik probeer nu zo snel mogelijk geopereerd te worden, zodat ik kan beginnen met revalideren."

Estavana's grote liefde Rafael was laatst veel in het nieuws omdat hij weer even met Sylvie Meis werd gespot. De twee ex-geliefden regelden namelijk de verhuizing van zoonlief Damián naar Denemarken.

Lees meer over
Rafael van der VaartEstavana Polman