verdraaid

Akwasi grimmig na interview: 'Woorden worden weer eens verdraaid'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAkwasi grimmig na interview: 'Woorden worden weer eens verdraaid'
RTL

Akwasi (32) laat op Instagram weten het niet eens te zijn met de manier waarop 'Het Parool' zijn interview heeft gepubliceerd. Volgens de rapper gaat het zijn doel voorbij.

"Dit is precies waar ik het over heb"

De krant opende het gesprek met de titel: Akwasi: ‘Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland'. Op Instagram schrijft de rapper zich niet te kunnen vinden in de woorden. 'Eén interview met Het Parool gedaan en yes, mijn woorden worden weer eens verdraaid', deelt hij met zijn volgers. Toch besluit hij geen scène te schoppen: 'Dit is precies waar ik het over heb... Maar achja, laten we het er maar niet over hebben.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Akwasi: 'Golden retrievers beter vertegenwoordigd in politiek'
Lees ook

Akwasi: 'Golden retrievers beter vertegenwoordigd in politiek'

Onder de post krijgt Akwasi bijval van collega's uit het vak. Zo schrijft zanger Nielson: 'Toen ik het las vond ik het al een vreemd interview. Ik heb sowieso liever dat ze de vraag van de journalist ook opschrijven.' Ook acteur Alkan Çöklü laat weten achter hem te staan, net als veel van zijn volgers op het platform. 'They can't handle a true soul brother'.

"Ik heb nooit een blad voor de mond genomen, droeg altijd al het hart op de tong. Alleen heb ik op de Dam iets gezegd dat blijkbaar zo recht voor zijn raap was dat mensen er heel oncomfortabel van worden. Ik ben bedreigd, ja. En natuurlijk doet dat me wat, maar ik laat me er niet door van de wijs brengen", stelt Akwasi onder ander in het interview. 

Zijn eerdere opmerking over de Black Lives Matter-demonstratie op de Dam over Zwarte Piet leidde tot flink wat ophef. Iets waar Rob Goossen wel van kon genieten:

Lees meer over
Akwasi