beetje schuren

Katja Schuurman had naam dochtertje Coco stiekem al verklapt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @katjaschuurmanKatja Schuurman had naam dochtertje Coco stiekem al verklapt
RTL

Katja Schuurman (45) liet aan het begin van haar zwangerschap al doorschemeren een naam te hebben bedacht voor haar (toen nog ongeboren) dochtertje. Inmiddels heeft heel Nederland kennisgemaakt met Coco Loulou en achteraf hadden we de naam al kunnen raden.

Katja beviel gisteren van dochtertje Coco Loulou. 'Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren', schreef de presentatrice bij de eerste foto's van het meisje. 'Ze is betoverend.' Als een grote verrassing komt de originele naam van het kindje niet, want op eerdere foto's van de kinderkamer schitterde de naam al naast het wiegje. Je moet even goed kijken, maar links naast de vleugel van de ooievaar is 'Coco' geschreven met roze letters. "Een naam hebben we al gekozen. Het is een hele mooie geworden", zei ze in mei tegen Nu.nl.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katja Schuurman verrast met babyshower: 'Welkome afwisseling'
Lees ook

Katja Schuurman verrast met babyshower: 'Welkome afwisseling'

Het is voor Katja haar tweede dochtertje. Ze heeft al een kindje met haar ex-man Thijs Römer, Sammie (10). De zwangerschap van Katja is niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar geweest. In onderstaande vertelt ze over de strijd die ze met zichzelf heeft moeten voeren:

Lees meer over
Katja SchuurmanFreek van Noortwijk