het Zwitserleven gevoel

Ferry Doedens zoekt de rust op na bekendmaking exit GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerry Doedens zoekt de rust op na bekendmaking exit GTST
RTL

Zijn vertrek bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is Ferry Doedens (30) niet in de koude kleren gaan zitten. De acteur heeft daarom even behoefte aan wat rust om alles te laten bezinken en dat doet 'ie in Zwitserland. 

"Even een weekje niks en tot rust komen"

Op Instagram laat Ferry weten te zijn afgereisd naar het prachtige Zwitserland voor 'even een weekje niks', om zo tot rust te komen. De acteur maakte afgelopen week bekend na elf jaar definitief afscheid te nemen van GTST. Ferry heeft er verdriet van, maar is zelf deels verantwoordelijk voor het besluit. De acteur negeerde enkele keren de coronamaatregelen die producent EndemolShine had opgesteld. Op Instagram liet hij bijvoorbeeld zien dat hij gewoon naar feestjes ging en dat hij 'iedereen knuffelde'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

GTST-collega's steken Ferry Doedens hart onder de riem
Lees ook

GTST-collega's steken Ferry Doedens hart onder de riem

Ferry draait nog tot november voor Goede Tijden en heeft beloofd 'het afscheid van Lucas mooi neer te zetten'. Op maandag 31 augustus keert Nederlands langslopende soapserie weer terug op de buis. Kun je niet zo lang wachten? In Goede Tijden, Zomer Tijden ontvangt Froukje de Both elke week één van de acteurs van de huidige cast samen met een oudgediende om terug te blikken op de afgelopen dertig jaar én alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Lees meer over
Ferry DoedensGTST