Als je het over de duivel hebt

Op je kijklijst: spannende Netflix-thriller mét Tom Holland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixOp je kijklijst: spannende Netflix-thriller mét Tom Holland
RTL

Een bloedstollende thriller met hunks Tom Holland (24) en Robert Pattinson (34) in de hoofdrol. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar Netflix weet het te presteren. De streaminggigant heeft de eerste trailer online gezet en bij het zien van die beelden zit je al op het puntje van je stoel.

Netflix komt binnenkort met de thriller The Devil All The Time. Hierin spelen onder andere Tom Holland, Robert Pattinson en Sebastian Stan de hoofdrollen. De film is gebaseerd op een boek van Donald Ray Pollock uit 2011. De thriller speelt zich af over een tijdsbestek van maar liefst twee decennia. In de film komen de meest markante figuren aan bod.

Netflix geeft Trump-imitator eigen show
Lees ook

Netflix geeft Trump-imitator eigen show

Tom Holland speelt de rol van Arvin Russel. Hij woont in het plaatsje Knockemstiff (Ohio) en heeft het als kind niet makkelijk. Zijn vader vocht in de Tweede Wereldoorlog en heeft daar afschuwelijke dingen meegemaakt. De film springt naar verschillende periodes en zo komen de kijkers erachter wat zijn vader heeft doorgemaakt. Ondertussen volgen we Arvin in de jaren ’60 terwijl hij ook het nodige om handen heeft.

De bloedstollende film The Devil All The Time is vanaf 16 september te zien op Netflix.

Lees meer over
Netflixserie