beterschap

Zieke Milou uit Temptation Island geeft gezondheidsupdate

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @milouvanagtmaelZieke Milou uit Temptation Island geeft gezondheidsupdate
RTL

Het was even schrikken toen Milou, bekend van 'Temptation Island', de afgelopen dagen op social media vertelde hoe slecht het ging met haar gezondheid. Ze lag dagen plat met keelpijn, hoge koorts en een antibioticakuur die niet aansloeg. De realityster vertelt nu hoe het met haar gaat.

Het laatste nieuws over Milou's gezondheid is niet best. Ze is met hoge ontstekingswaardes naar de spoedeisende hulp gestuurd, waar ze even bang leken te zijn voor een bloeding in haar maag. Daarbovenop braakte ze bloed, maar tot overmaat van ramp sloeg de antibiotica die ze kreeg nog niet aan. Het is inmiddels een paar dagen later en aan RTL Boulevard laat Milou weten dat het gelukkig beter gaat.

"Ik had hoge koorts en mega veel pijn in m'n maag. Mijn amandelen waren zodanig ontstoken dat het bloed voortdurend naar mijn maag liep", vertelt ze. "Het was even flink schrikken", geeft Milou verder toe. "Maar het gaat gelukkig een stuk beter."

Nieuw uiterlijk Temptation-Milou valt niet in de smaak
Lees ook

Nieuw uiterlijk Temptation-Milou valt niet in de smaak

In eerste instantie wist ze samen met haar Heikki Temptation Island te overleven, maar uiteindelijk kozen de tortelduifjes er toch voor om ieder hun eigen weg te gaan. In de video hieronder vertelt Milou meer over de breuk met haar ex. 

Lees meer over
Temptation Island