Doe niet tiger als je pussy bent

Netflix wil tweede reeks Tiger King, maar Carole Baskin doet moeilijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix wil tweede reeks Tiger King, maar Carole Baskin doet moeilijk
RTL

Begin dit jaar verslonden ruim 64 miljoen huishoudens de ultieme WTF-serie van 2020: 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'. Netflix deelde in de reeks de bloedbonje tussen Joe Exotic en Carole Baskin en had daarmee goud in handen. Alle reden dus voor een tweede deel, maar dat gaat nog niet zo makkelijk.

"Door deel te nemen aan Tiger King maakte ze haar privé-leven openbaar"

Een nieuwe reeks is zeer gewild, maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. Zo zit Joe momenteel een celstraf van 22 jaar uit, onder meer voor het beramen van een moordaanslag op Carole. Toch staat hij de popelen een nieuwe reeks op te nemen, zo meldt The Sun. Volgens de Britse tabloid heeft Netflix al de rechten gekocht voor nieuwe afleveringen. In de eerste serie waren geluidsfragmenten van Joe uit de gevangenis te horen; mogelijk komt hij ook in toekomstige afleveringen zo in de reeks aan bod.

Tiger King Joe Exotic vreest nog '2, 3 maanden' te leven
Lees ook

Tiger King Joe Exotic vreest nog '2, 3 maanden' te leven

Maar met Joe alleen is er nog geen serie: ook zijn echtgenoot Dillion Passage en Jeff Lowe, die momenteel eigenaar is van Joe's dierentuin, zullen weer verschijnen. Maar of we Carole Baskin ook zullen terugzien? Dat hangt van de diepe zakken van Netflix af. The Sun meldt dat ze om een gigantisch bedrag vraagt. "Rond de 1 miljoen pond", weet een bron. "Ze wil dat geld in haar reservaat pompen, The Big Cat Rescue in Florida. Door deel te nemen aan Tiger King maakte ze haar privé-leven openbaar." Volgens de bron wil Carole 'er zeker van zijn dat [meedoen] de moeite waard is'.

Lees meer over
Netflixserie