kilootje meer of minder

Monica vindt dat ze fors is aangekomen: 'Voel me er *** over'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica vindt dat ze fors is aangekomen: 'Voel me er *** over'
RTL

In haar nieuwe vlam Robbert heeft Monica Geuze (25) de ware gevonden. Er is alleen een klein nadeel volgens de vlogkoningin: ze komt kilo's aan nu ze een relatie met hem heeft. Dat biecht ze op in een video op haar YouTube-kanaal.

"Ik ben namelijk in een half jaar vijf kilo aangekomen"

"Het klopt dat als je verliefd bent en in een nieuwe relatie zit, jezelf helemaal volvreet. Ik hou er niet van om transparant te zijn over mijn gewicht", vertelt Monica. "Maar ik voel me er wel k*t over. Ik ben namelijk in een half jaar vijf kilo aangekomen. En dat vind ik echt wel fors." 

Daarom wil ze nu de teugels niet langer laten vieren en is het tijd om de buikriem aan te halen. "Ik heb een mooie, nieuwe klus en ik wil me prettig voelen in m'n eigen lichaam." Dat voelt ze zich nu niet. "Ik heb het laten versloffen, dus nu sporten, gezonder leven en niet meer iedere dag gefrituurde meuk eten."

Monica Geuze over samenwonen: 'Ja, hij is gewoon altijd bij mij'
Lees ook

Monica Geuze over samenwonen: 'Ja, hij is gewoon altijd bij mij'

De volgers van Monica leerden Robbert kennen via haar Videoland-serie Like Monica. Sinds hij in beeld is worden er veel vragen gesteld. Zo ook over haar kinderwens met haar nieuwe liefje. Hieronder vertelt Monica er meer over. 

Lees meer over
Monica Geuze