het kan snel gaan

Monica Geuze over samenwonen: 'Ja, hij is gewoon altijd bij mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze over samenwonen: 'Ja, hij is gewoon altijd bij mij'
RTL

Monica Geuze (25) is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vlam Robbert Kroese, met wie ze het in maart officieel maakte. Het gaat zo goed tussen de twee verliefde tortelduifjes, dat in haar Videoland-serie 'Like Monica' zelfs al voor het eerst gesproken wordt over samenwonen.

"Ik weet gewoon zeker dat wij voor altijd zijn"

Het stel is continu samen, zien elkaar als de ware en hebben de eerste 'ik hou van jou' al uitgesproken. Is het koppel nu al klaar voor de volgende stap? Dat vraagt vriendin Lizzy Perridon tijdens een één-op-één moment met Monica in de auto. "Ja, hij is gewoon altijd bij mij", vertelt de vlogger. Maar of Robbert daadwerkelijk z'n huis gaat opzeggen, is nog niet iets waar ze het over gehad hebben.

Toch ziet de toekomst er rooskleurig uit en ziet ze zichzelf zo met hem samenwonen. "We hebben het er altijd over dat we het heel chill vinden dat we altijd in Vinkeveen zitten. Maar ik denk dat ik eerder naar Amsterdam zou verhuizen, dan dat hij naar Vinkeveen zou komen."

Verliefde Monica Geuze trakteert volgers op intiem kiekje
Lees ook

Verliefde Monica Geuze trakteert volgers op intiem kiekje

Robbert is net zo enthousiast over de relatie als zijn vriendin. "Ik weet zeker dat wij voor altijd zijn. Ik hou echt heel veel van haar en zij gelukkig ook van mij." Het samenwonen is overigens niet het enige toekomstplan van het stel. Monica heeft het zelfs al over kinderen in onderstaande video.

Lees meer over
Monica Geuze