alles is liefde

Verliefde Monica Geuze trakteert volgers op intiem kiekje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeVerliefde Monica Geuze trakteert volgers op intiem kiekje
RTL

Monica Geuze (25) is tot over haar oren verliefd en iedereen mag het weten. Waar ze eerst nog vanwege haar Videoland-serie niet al te veel mocht delen van haar prins op het witte paard, loopt haar Instagram nu over met romantische foto's van hen samen.

Het nieuwstje kiekje in het rijtje is er eentje van Monica en Robbert terwijl ze verliefd haar armen om hem heeft. Dat het goed zit tussen de twee vertelde een stralende Monica eerder nog in haar realityserie Like Monica: "Er zijn zoveel mensen die dat nooit in hun leven mee gaan maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monica Geuze geeft alweer de brui aan 'vlogpauze'
Lees ook

Monica Geuze geeft alweer de brui aan 'vlogpauze'

Robbert en Monica hebben elkaar leren kennen via een prestigieuze datingapp, maar aan daten doen de tortelduifjes inmiddels al niet meer: sinds 24 maart vormen ze officieel een setje.

Nu het zo goed gaat tussen de twee vragen veel volgers van de YouTuber zich af of Zara-Lizzy binnenkort misschien een broertje of zusje kan verwachten. Maar daar is de 25-jarige helemaal niet mee bezig. "Dat is nog ábsoluut even niet aan de orde. We zijn hartstikke verliefd en vinden het hartstikke leuk dat we elkaar beter leren kennen. Zara-Lizzy is er natuurlijk en die klik gaat supergoed. Ik had het me nooit zo prettig voor kunnen stellen, maar nee: het is nog zeker geen tijd voor een tweede. (…) Alles op zijn tijd."

Lees meer over
Monica Geuze