soon more

Bibi Breijman verrast fans met nieuwe carrièremove

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBibi Breijman verrast fans met nieuwe carrièremove
RTL

Waar Bibi Breijman (29) onlangs nog bekendmaakte dat ze tijdelijk stopt met haar YouTube-kanaal om zich op haar grote passie zingen te richten, lijkt ze nu alweer van koers te veranderen. Ze is bezig met een groot, nieuw project dat zo te zien heel wat aandacht en tijd vereist.

In een klein voorproefje op Bibi's Instagram is te zien dat de influencer bezig is met het ontwerpen van babykleding. Op de beelden zijn schetsen van rompers te zien met teksten als 'omslag baby newborn top' en 'een musthave voor comfortabel aankleden'. Ook deelt ze een selfie van de huidige werksituatie. 

© Instagram @bibibreijman

Bibi gaf eerder al tekst en uitleg waarom ze even de stekker uit haar YouTube-kanaal trekt. 'De laatste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs', biecht de vriendin van zanger Waylon op in een Instagram bericht. 'Ik schrijf nu al een aantal maanden liedjes en tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd leeg moet maken.'

Mocht Bibi vastlopen dan kan ze altijd terecht bij haar muzikale vriendje Waylon. Hij schreef zelfs eerder al een nummer voor zijn liefste. 

Lees meer over
Bibi Breijman