TWEETFIGHT

Tim Douwsma heeft genoeg van Georgina Verbaan: 'Zeg dan niks!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTim Douwsma heeft genoeg van Georgina Verbaan: 'Zeg dan niks!'
RTL

Tim Douwsma (32) is goed klaar met Georgina Verbaan (40), nu ze openlijk de aanval op de door de zanger zo geliefde provincie Friesland heeft geopend. Tim maakt via Twitter duidelijk de uitspraken van Georgina niet te kunnen waarderen.

"Wat is dat nou weer voor iets doms?"

Georgina reageert op haar beurt op Twitter op beelden waarop een aantal agressieve mensen te zien zijn die de politie in Den Haag belagen. De mensen in kwestie vinden dat de coronamaatregelen te ver gaan. 'Waar zijn de ouders van dit tuig?',  schrijft Georgina.

Tim Douwsma heeft het gehad: 'Geen foto's maken'
Lees ook

Tim Douwsma heeft het gehad: 'Geen foto's maken'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vervolgens stelt iemand Georgina de vraag of deze 'Viruswaanzin-tokkies' niet uitgezet moeten worden, en zo ja, waar naartoe. Dan antwoordt Georgina: 'Friesland?' En dat valt dus helemaal verkeerd bij Tim Douwsma, uit het Friese Drachten. 'Wat is dat nou weer voor iets doms? Zeg dan niks.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig heeft Tim nog veel andere dingen waar hij zijn positieve aandacht bij kwijt kan. Zoals zijn kleine zoontje Dez, die bijna een jaar geleden geboren werd. In de video hieronder vertellen Tim en zijn vriendin Elske hoe blij ze met hun kleine mannetje zijn.

Lees meer over
Tim DouwsmaGeorgina Verbaan