er als de kippen bij

Elise hield bijzondere vriendschap over aan deelname BzV

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Linelle DeunkElise hield bijzondere vriendschap over aan deelname BzV
RTL

Milou heeft niet alleen een leuke man overgehouden aan haar 'Boer zoekt Vrouw'-avontuur, de 30-jarige heeft er ook een beste vriendin bij: haar 'concurrente' Elise. “We waren heel open en eerlijk over wat we voelden voor hem en waar we onzeker over waren. Dat heeft onze band versterkt”, vertellen ze aan 'LINDA.nl' over de bijzondere vriendschap.

"Ik dacht echt: dit is de man voor mij"

Volgens Elise wat er meteen een klik, van onderlinge concurrentie was geen sprake. "Toen ik naar de speeddates ging, besefte ik ineens: jeetje, ik ga straks de concurrentie aan met negen andere vrouwen. Maar toen ik hen eenmaal ontmoette, viel dat gevoel weg. Het was onderling gezellig en je gunt het elkaar ook. In de normale wereld werkt het zo natuurlijk niet."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Milou uit BzV neemt afscheid van boerderij Bastiaan
Lees ook

Milou uit BzV neemt afscheid van boerderij Bastiaan

Maar dat is makkelijk praten, want Milou ging er met de ‘jackpot’ vandoor. Elise bleef alleen achter, maar niet voor lang… "Ik dacht echt: dit is de man voor mij", blikt ze terug. "Het voelde goed tussen ons. Maar hij heeft zijn hart gevolgd en boven heb ik inmiddels een leuke vriend, dus het is voor iedereen goedgekomen.”

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw