met grace

Glennis Grace laat weer van zich horen na racistische berichten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace laat weer van zich horen na racistische berichten
RTL

Glennis Grace (42) heeft nadat ze dinsdag op haar Instagram-account de naam en foto van een 13-jarige jongen deelde, weer van zich laten horen op social media. 'Laat me je krijger zijn', schrijft ze bij een krachtige pose.

"Laat me je krijger zijn"

De jongen vond het nodig om Glennis een reeks privéberichten te sturen met daarin zwaar racistische teksten. Zo schold hij haar onder andere uit voor 'tering zwarte hoer'. De zangeres beklemtoonde eerder dat ze geen onderscheid maakt in leeftijd als het om racisme gaat, wat ze met haar nieuwste post nogmaals benadrukt. "Ik doe het niet alleen voor mezelf. Ik strijd al heel lang tegen racisme", zei de zangeres donderdagavond bij Jinek in tranen. "Het raakt me al lang niet meer. Dan verbaas ik me erover dat het me wel nog raakt. En dat is fucked up."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glennis Grace slachtoffer geworden van hacker
Lees ook

Glennis Grace slachtoffer geworden van hacker

Grace kreeg op social media veel steunbetuigingen voor haar actie, maar er zijn ook mensen die vonden dat zij te ver ging door de 13-jarige publiekelijk te veroordelen. Gelukkig heeft Glennis haar Lévy, die haar door dik en dun steunt. Aan RTL Boulevard vertelde ze eerder hoe sterk de band tussen de twee nu is. 

Lees meer over
Glennis Grace