brute overval

Nikkie de Jager heeft gewapende overval nog niet verwerkt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNikkie de Jager heeft gewapende overval nog niet verwerkt
RTL

Twee weken geleden werd de grootste nachtmerrie van Nikkie de Jager (26) werkelijkheid: de YouTube-ster werd overvallen in haar eigen huis en onder schot gehouden. In haar nieuwste video bedankt ze haar trouwe fans voor alle steunbetuigingen die ze de afgelopen dagen heeft ontvangen.

"Elke dag is een nieuwe dag en een stap dichter bij de verwerking"

"Het voelt zo goed om terug te zijn", begint de make-upgoeroe haar verhaal. "Bedankt voor alle lieve berichtjes, tweets, mailtjes; voor alles. Ik ben iedereen zo dankbaar voor de support."

Nikkie heeft het incident nog altijd geen plekje kunnen geven en vertelt in de camera dat ze soms het gevoel heeft 'vast te zitten'. "Het is zo gek want tijd vliegt voorbij (...) Elke dag is een nieuwe dag en een stap dichter bij de verwerking."

Hoe kwamen overvallers binnen bij Nikkie de Jager?
Lees ook

Hoe kwamen overvallers binnen bij Nikkie de Jager?

De make-upartieste vertelde vlak na de overval in een verklaring op Twitter dat ze op het moment van de overval thuis was met haar vriend Dylan en dat ze beiden onder schot werden gehouden. Volgens de politie werd haar woning door 'minimaal drie daders' overvallen. Ze bedreigden Nikkie en Dylan en stalen een onbekende buit. De overvallers vluchtten daarna weg in een beige personenauto. Er is nog niemand aangehouden voor de overval.

Lees meer over
Nikkie de Jager