neusje van de zalm

Gordon Ramsay zet miljoenenvilla te koop

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesGordon Ramsay zet miljoenenvilla te koop
RTL

Naast goed kunnen koken, heeft Gordon Ramsay (53) ook een neusje voor het aankopen, opknappen en verkopen van luxe villa's. De bekende Britse chef is eigenaar van een aantal vakantiehuizen aan de Engelse kust en zet daar nu een van te koop voor 3 miljoen euro. Dit meldt 'Variety'.

Het pand staat in het plaatsje Fowey, in de zuidelijke Cornwall omgeving. Ramsay schafte de villa in 2017 aan voor 2,2 miljoen euro en verbouwde het voormalige bankgebouw daarna voor een aardig bedrag. Tot nu toe verhuurde hij het huis aan vakantievierders, die daarvoor ruim 5200 euro per week moesten aftikken.

Chef-kok Gordon Ramsay feliciteert geslaagden met gratis pizza
Lees ook

Chef-kok Gordon Ramsay feliciteert geslaagden met gratis pizza

De villa heeft vier slaapkamers en even zoveel badkamers, verspreid over drie verdiepingen. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien, met de laatste snufjes op het gebied van koken. Daarnaast is elke kamer uitgerust met hypermoderne high-tech uitrustingen, zodat er ook makkelijk vanuit huis gewerkt kan worden. Het terrein is bovendien voorzien van een 'top of the bill' beveiligingssysteem om ongenode gasten buiten de deur te houden.

Het huis ligt op zo'n 400 kilometer rijden van Londen.

Lees meer over
Gordon Ramsay