MEIS WAT LEUK

Sylvie Meis geeft kijkje in haar superdeluxe appartement

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Westwing Home & LivingSylvie Meis geeft kijkje in haar superdeluxe appartement
RTL

Dat Sylvie Meis (42) niet driehoog achter woont weten we allemaal allang, maar hoe haar huis er nou écht uitziet wisten we nooit. Tot nu. Ze geeft namelijk een roomtour door haar riante appartement in Hamburg.

""In de periode dat ik borstkanker had, voelde ik me beter door make-up"

In de video, gemaakt door Westwing, neemt Sylvie de kijkers mee door haar appartement, om uiteindelijk te belanden in een heuse 'Glam-room'. In deze kamer maakt Sylvie zichzelf op en komt ze tot rust. Het is dan ook een hele belangrijke kamer voor Sylvie. 

"Make-up is erg belangrijk voor mij", begint ze te vertellen. "In de periode dat ik borstkanker had, voelde ik me beter door make-up." Daarmee kon Sylvie namelijk verbloemen dat haar wimpers uitvielen, omdat make-up artists haar geleerd hadden hoe ze nepwimpers op moest plakken. "Dan zagen mensen me niet als 'die arme vrouw met kanker'." De video zie je hieronder.

Sylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk
Lees ook

Sylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk

Sylvie heeft momenteel gelukkig iets leuks om naar uit te kijken. Het huwelijk met haar grote liefde Niclas Castello staat namelijk op de planning, maar door corona dreigt het huwelijk (opnieuw) in het water te vallen. Je ziet er alles over in de video hieronder.

Lees meer over
Sylvie Meis