rust zacht

Jim Bakkum neemt afscheid van opa: 'Eindelijk mag u naar oma toe'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum neemt afscheid van opa: 'Eindelijk mag u naar oma toe'
RTL

Verdrietig nieuws voor Jim Bakkum (33). De acteur schrijft woensdagavond op Instagram afscheid te hebben genomen van zijn opa Groot.

"Ik ben zo blij en trots dat u bij zoveel belangrijke momenten was"

'Lieve opa, eindelijk, na bijna elf jaar wachten, eindelijk mag u naar oma toe', schrijft Jim bij een prachtige reeks foto's van zijn grootvader. 'Wat heeft u haar al die jaren gemist. Ik ben zo blij en trots dat u bij zoveel belangrijke momenten was. En al mijn kinderen bewust hebt ontmoet. Maar nu was het op. Meer dan klaar om te gaan.' Opa Groot werd 92 jaar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vrouw Jim Bakkum heeft Onze Jongens nog nooit gezien
Lees ook

Vrouw Jim Bakkum heeft Onze Jongens nog nooit gezien

Vrienden en collega's van de zanger reageren aangeslagen onder het bericht. 'Ik krijg weer een brok in mijn keel als ik aan je mooie reportage denk in Het Perfecte Plaatje van je opa', schrijft William Rutten. Ook Manon Meijers, Gordon, Jan Kooijman, Viktor Brand, Chantal Janzen en Barbara Sloesen steken hem een hart onder de riem - net als heel veel anderen bekende Nederlanders.

Helaas zal de opa van Jim de acteur niet meer zien schitteren in zijn nieuwste film Just Say Yes. In onderstaande video vertelt hij over zijn nieuwste klus.