de boer op

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkBoer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar
RTL

Miljoenen kijkers zagen hoe boer Jan en Nienke voor elkaar vielen in 'Boer zoekt Vrouw'. Tijdens de citytrip leek de vonk nog niet echt over te slaan, maar daarna was het dikke mik. Tot nu. De twee laten op de site van het programma weten dat ze uit elkaar zijn.

"We gaan met liefde uit elkaar"

Boer Jan en Nienke leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar er zijn toch bepaalde dingen waarin ze van elkaar verschillen. Jan legt uit: "Nienke en ik hebben andere ideeën over de toekomst. Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben." De boer is al de trotse vader van drie zoons en een dochter. "Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan."

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw en Charlie van elkaar gescheiden
Lees ook

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw en Charlie van elkaar gescheiden

Volgens Nienke raakte hun prille relatie in een dipje. "Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij, maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever." De twee besloten een weekendje weg te gaan in de hoop dat het hen dichter bij elkaar zou brengen, dat bleek helaas niet zo te zijn. "Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken."

De twee kijken terug op een geweldige tijd samen. "We gaan met liefde uit elkaar", benadrukt Nienke.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw