Bemoei je met jezelf

Temptation-kandidaat Amber rekent af met moedermaffia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ambervgxxTemptation-kandidaat Amber rekent af met moedermaffia
RTL

Het valt niet mee om bekend én zwanger te zijn. Dat is iets waar 'Temptation Island'-verleidster Amber over kan meepraten. Nu ze door haar deelname aan het programma meer dan 100.000 volgers heeft op social media en haar zwangerschap bekend heeft gemaakt, regent het negatieve reacties.

"Mijn gynaecoloog heeft mij aangeraden hem eruit te halen zodra ik pijn krijg"

De laatste storm aan kritiek gaat over niets minder dan haar navelpiercing. Dat schrijft Grazia. Ambers volgers zijn niet te spreken over het feit dat ze die piercing tijdens haar zwangerschap nog draagt. Ze waarschuwen haar ervoor dat dit gevaarlijk kan zijn, maar daar is de oud-verleidster niet zo bang voor.

Via Instagram Stories reageerde ze op alle kritieken en waarschuwingen. 'Ik krijg heel veel berichten over mijn navelpiercing. Dat dit niet goed is, dat die eruit moet, dat dit niet mag, dat dit gevaarlijk is.'

Arda en Amber uit Temptation onthullen geslacht baby
Lees ook

Arda en Amber uit Temptation onthullen geslacht baby

Of ze van plan is om naar de online moedermaffia te luisteren? Nee. 'Ik ga maandelijks naar de gynaecoloog en de vroedvrouw. Zij maken een echo en zien mijn piercing. Mocht dat gevaarlijk zijn, dan hadden ze mij dat allang gezegd.' De moeder in spé benadrukt wel dat ze een speciale zwangerschapspiercing draagt en dat ze er geen last van heeft. 'Mijn gynaecoloog heeft mij aangeraden hem eruit te halen zodra ik pijn krijg.'

Arda viel tijdens de opnames van Temptation Island niet voor Amber, maar voor haar concullega Eline. RTL Boulevard sprak uitvoerig met haar voor de opnames van Temptation Gossip.