wilde nacht

Olcay Gulsen wil oud worden met grote liefde Ruud de Wild

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Hek van de Dam SBS6 28-08-2020Olcay Gulsen wil oud worden met grote liefde Ruud de Wild
RTL

In 'Het Hek Van De Dam' gaan Ruud de Wild (51) en Olcay Gulsen (40) schapen hoeden onder begeleiding van herder Wim. Hij liet zijn hele leven achter zich om samen te leven met zijn grote liefde, een offer dat Olcay nu lijkt te begrijpen.

"Ik dacht nooit in een relatie aan de komende jaren, maar wel met jou"

“Ik heb wel het idee dat onze relatie anders is dan alle andere relaties die ik heb gehad”, verklaart Olcay haar liefde, waarna Ruud even stil is. “Ik ben meestal degene die dat zegt”, vertelt hij emotioneel. “Nu zegt jij dat dus dat vind ik een beetje ongemakkelijk, maar wel heel leuk.”

Olcay Gulsen houdt voet bij stuk: 'Ik wil niet trouwen'
Lees ook

Olcay Gulsen houdt voet bij stuk: 'Ik wil niet trouwen'

"Ik dacht nooit in een relatie aan de komende jaren, maar wel met jou", gaat Olcay verder. "Ik zou wel oud willen worden met jou", waarna Ruud zijn lief vertelt dat ze 'de meest bijzondere vrouw' is die hij kent.

De radio-dj doet in het programma ook een boekje open over zijn eerdere relatie. Met name tegenover zijn kinderen voelt hij zich nog regelmatig schuldig.  "Het was anders bedoeld", vertelt hij stilletjes. Het voelt voor hem dan ook als falen dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn kinderen.

Ruud en Olcay wonen sinds een paar maanden samen, maar aan trouwen moet de onderneemster niet denken. Dat vertelde ze eerder in tijdschrift Grazia. "Ik ben erachter gekomen dat ik toch niet zo’n typetje ben dat graag wil trouwen. Vroeger had ik dat wel, en wilde ik het groot, groter, grootst. Nu vind ik het toch een soort overgewaardeerd instituut."

Kijk de aflevering hier terug.

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild